New Jag online -- Mert ez becsületbeli ügy

 

Szereplőgárda:Sarah MacKenzie őrnagy (Maj. Sarah MacKenzie)

Beceneve Mac. Ő egy tengerészgyalogos őrnagy, akit Harm partneréül jelöltek ki. Tizenéves korában alkoholizmussal küzdött. Miután egy autóbalesetben meghalt a legjobb barátja, mivel mindketten túl részegek voltak a vezetéshez, végleg abbahagyta az ivást. Matt nagy bátyja is sokat segített neki ,hogy legyőzze alkoholfüggőségét. Alkoholizmusának gyökerei apja agresszív viselkedésére vezethető vissza , aki elüldözte anyját a családjától.

Szolgált Boszniában a 29-es egységben ,bár azt nem tudjuk mit csinált ott. Mac Dalton Lowne rábeszélésére kilépett a JAG-ből , de megbánta döntését és visszatért. Ezután megromlott a kapcsolata Daltonnal , miután egy ügyben, amiben ellenfelek voltak ,tisztességtelenül viselkedett. Később Daltont Frank Coster megölte.

Sarah nagyon hasonlít Harm egykori szerelmére Diane Shonke hadnagyra, akit megöltek egy előző részben.(természetesen ő játszotta Diane szerepét). Mac beszél Farsi és orosz nyelven és van egy nagyon pontos belső órája.Catherine Bell

Catherine Londonban született,de három éves korában Los Angelesbe költöztek. folyékonyan beszél farsi nyelven mivel ez nagyszüleinek az anyanyelve. Véletlenül lett színész. Színitanodába járt, hogy legyőzze félénkségét. Ebben az időszakban a Los Angeles-i Kalifornia Egyetemen tanult, orvos vagy bioegészségügyi mérnök akart lenni. több filmben játszott és vendégszerepelt a 'Jóbarátok' című sorozatban is 1994-ben. Az igazi sikert azonban a JAG hozta meg neki.

Most Los Angelesbenél férjével. Van egy kutyájuk, szeret olvasni,festeni,zenét tanulni és síelni. Augusztus 14-én van a születésnapja.