New Jag online -- Mert ez becsületbeli ügy

 

Szereplőgárda:Ifjabb Harmon Rabb korvettkapitány (Lt. Commander Harmon Rabb,Jr.) -David James Elliott

1963.október 25-én született. Beceneve Harm. Apja akcióban eltűnt Vietnámban ahol vadászpilótaként szolgált. Harm és családja 1969. karácsonyán kapta meg a hírt,hogy idősebb Harmon Rabb lezuhant gépével. Harm egyedüli gyermeke szüleinek és bálványozta apját. Sohasem hitte el hogy apja meghalt. Anyja Trish újra férjhez ment a Chrysler egyik alelnökéhez. Harm 16 éves korában Laoszba ment ,hogy megkeresse apját. Francis Stryker ezredessel együtt próbálta megtalálni apját, sikrtelenül. Laoszban beleszeretett egy fiatal lányba,akit később megöltek.

Harm Akadémiát végzett és haditengerészeti vadászpilótaként szolgált amíg farkasvaksága hozzá nem járult egy balesethez, amikor landolni akart egy anyahajón. A másodpilóta meghalt. Bár felmentették minden felelősség alól, kénytelen volt felhagy ni a repüléssel. A baleset után sok időt töltött nagyanyjánál Bellvilleben. Jelenleg a katonai ügyészségnél szolgál.

A sorozat kezdetén Harm sorhajóhadnagy volt ,később korvettkapitánnyá léptették elő.David James Elliott

David Torontóban született 1960. szeptember 21-én. Nős, felesége Nanci Chambers színésznő. Egy lányuk van Stephanie.

David 19 éves korában egy Rock együttesben énekelt. A Ryerson Politechnic Institute-ban végzett. 1983-ban az Ontario Stratford Shakespeare fesztiválon elnyerte a legígéretesebbszínésznek járó Jean Chalmers díjat.Több filmben és sorozatban szerepelt. játszott a Melrose Place című sorozatban is. Nemrég fejezte be a 'Clockwatchers' című filmet, amelyben partnere Lisa Kudrow (a Jóbarátok sorozat sztárja) volt.